Om Tørning Len Y's Men's Club

En ny klub - hvorfor?

I Haderslev har der siden 1965 været en Y’s Men’s Club, som på daværende tidspunkt blev en klub for mænd. Det har den været lige siden og er stadig en velfungerende og aktiv klub, der nok er bedst kendt for at stå for ”Loppetanken” på HC. Ørsteds vej 2 J.

Vi er overbeviste om, at der i dag er behov for at også voksne, enkeltvis eller som par kan have et fællesskab og et netværk i et åbent og uhøjtideligt, men alligevel forpligtende fællesskab, og som også vil være med til at gøre en forskel.

Netop begge dele: for vores egen - og for andres skyld!
 

En ny klub - hvad?

Y’s Men over hele jorden har samme MOTTO:
    At vedkende sig den pligt
    der følger med enhver ret.

Samtidig bygger bevægelsen på Jesu Kristi lære. Det betyder, at vi i Danmark har folkekirken som udgangspunkt.

Hvordan disse ting kommer til udtryk, er det helt op til den enkelte klub at bestemme. Men der er gode erfaringer at hente og store muligheder for at udvikle en ny klub i den retning, som bedst vil passe til de lokale forhold og til de medlemmer, som kommer til at udgøre klubben.

 

En ny klub - hvor?

Klubben vil til at begynde med  have sit mødested i Sognehuset i Hammelev, som ligger umiddelbart vest for afkørsel 68,  hver anden mandag fra kl. 18.30 til 20.30 og hvor man spiser et måltid mad sammen før et egentligt mødeprogram.

Så er det naturligvis op til klubben senere at beslutte, om den form skal fortsætte, eller om der kan være andre hensyn at tage til tid, sted og mødeform, for det er ikke formen, der er det altafgørende, men indholdet.