”Hjertet banker for hjemlige hjem”

Klubpræsident Claus Pedersen bød Lili og Bent Schmidt velkommen som nye medlemmer.

På vores seneste klubmøde blev to nye medlemmer charteret og dermed kommet ind i det store Internationale Y’s Men fællesskab.

Aftenen bød ikke kun på chartring af de to nye medlemmer, men også et godt og særdeles interessant foredrag om ”Hjertet banker for hjemlige hjem” ved indretningsarkitekt Kirsten Steno.

Kirsten Steno er opvokset i en Y’s Men familie hvor hun har hun oplevet et glad og positivt fællesskab og sammenhold.

Kirsten er uddannet bogholder men var ikke glad for tal og kolonner så hun blev senere uddannet indretningsarkitekt. Som indretningsarkitekt har hun haft fokus på hvad der er kundens ønske, fremfor om det var moderigtigt.

Hun holder foredrag i blandt andet Y’s Men’s klubber for at give noget af det som hun har fået gennem sin barndom tilbage. Hun har som indretningsarkitekt indrettet mere end 2000 boliger og erfaret, at mange har hjemve i deres bolig. Selv har hun indrettet sig med påmindelser om sin tro og fundet en balance, så hendes ægtefælle ikke føler sig fremmedgjort.

En forandring af hjemmet via livet og livet via hjemmet. Vores hjem skal gerne være det sted hvor vi får ladet vore batterier op.

Med house coaching hjælper hun med indretning, så hjemmet bliver et rart sted at være. Kirsten hjælper via sponsorater eller genbrug andre som ikke har så meget i hverdagen. De næste 5 år skal hun være med til at indrette Frelsens Hærs Herberge.

Det inventar som brugere får deres midlertidige hjem i herberget indrettet med, må de får med i deres nye hjem uden for herberget.

Alt dette gør hun med næstekærlighed for øje.

Tilbage til nyhedslisten